Plucher

Marcus 15 11 2021 7

Pulcher's Amazing Poodles

Echt waar: ik ben zo verliefd op het ras geworden.

Je kunt zoveel met een poedel:  ze passen zich aan jou aan, ze zijn heel slim en heel behendig. Daarom zijn ze ook goed in speurwerk, agilitie en heel geschikt als jachthond .

En dan het uiterlijk. Ik krijg nog steeds kippenvel als ik een mooie poedel zie!

Op 13 juli 2017 werd mijn eerste nest grote poedels geboren. Van dit nest hebben we een teefje gehouden en die blijkt nu ook kerngezond en aan alle fokkersvoorwaarden te voldoen. Een prachtige hond waarvan ik echt kan zeggen dat ik haar zelf gefokt heb.

Marcus 15 11 2021 66jpg

Pulcher's Amazing Poodles

Onze eerste eigen poedel was al een poedel

Sinds 2011 heb ik een eigen trimsalon en de liefde voor poedels is veel eerder al begonnen.  

Ik liep stage maar poedels hadden ze op dat adres niet veel.  Daarom ben ik gewisseld van stage adres want ik wilde altijd al graag leren hoe ik het beste een poedel moest knippen.  Maar van het karakter en dergelijke wist ik nog niets. 

De eerste poedel die ik daar verzorgde, ik weet het nog goed wat een geduld en wat een lieve zachte aanhankelijke hond was dat! En heel wat poedels verder verzorgt en geknipt te hebben, wou ik zelf een poedel,  mijn man wou echter echt geen poedel (maar juist ook i.v.m. zijn allergie een hele goede keuze.) Op een dag is dan toch onze eerste poedel ons huis binnen getreden (na een jaar op de wachtlijst te hebben gestaan.) Ze was mij eerste eigen hond. (ik ben altijd opgegroeid met honden; bij mijn ouders thuis hadden we een Duitse Staander x Ierse Setter kruising een hond waar ik alles mee kon maar luisteren naar mijn ouders kon hij dan weer niet:)) 

Ik wilde een teef want ik wilde de optie open houden om ooit misschien een nestje te kunnen doen. Maar dan wel officieel met stamboom en ik wilde ook lid worden van de poedelclub.   

Mijn man was ondertussen (eigenlijk al vanaf moment één) ook ontzettend gek met onze eerste poedel. Ons eerste nestje is op Juli 2017 geboren en daarna volgden nog vele nesten tot  nu toe.

Goede gezondheid en een goed karakter staat altijd bij ons op één.  Al onze honden  verdoen aan alle regels opgesteld door de Nederlandse Poedel Club.

Pulchers Amazing Poodles Marcus

Marcus Kampioen2
Marcus Kampioen
Marcus Kampioen3

Pulcher's Amazing Poodles — Hieronder vind je een aantal van onze puppies.

Om kennis te maken met al onze puppies, kom je best eens langs in onze puppykennel.

Bekijk hier onze pups

Showcase pups